Tule meille Nonnaksi!

Etsimme talon eri tehtäviin ammattitaitoisia ja hyvän asenteen omaavia henkilöitä tekemään asukkaittemme elämästä elämisen arvoista.

Mahtava työnantaja

 

Nonna Group on työnantajana suvaitsevainen ja joustava. Arvoihimme kuuluu välittäminen, kehittäminen, innovatiivisuus ja ekologisuus. Arvot ovat meillä toimintaa ja etsimme samat arvot omaavia työntekijöitä.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä lähiesimiehen, jolla on sydän paikallaan ja aikaa työntekijöillensä.

Nonna-talossa hoitotyö on erotettu tukityöstä, ja lähihoitajat saavat keskittyä heille tarkoitettuihin työtehtäviin. Siivouspalvelutyöntekijät ja keittiötyöntekijät hoitavat omalta osaltaan heille kuuluvat työt. Työ on osalla talon työntekijöistä kaksivuorotyötä.

 

Tule meille töihin!

 

Meillä tulee olemaan töissä monen alan ammattilaisia. Hae meille töihin alla olevan linkin kautta. Etsimme Rovaniemelle mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia ja hoiva-avustajia. Meillä Nonna-talossa lämpö, laatu ja yhteisöllisyys ovat tärkeitä arvoja. Arvostamme, jos sinulla on osaamista musiikin, liikunnan tai kulttuurin saralta ja voisit näin ilahduttaa omalla toiminnallasi asukkaittemme arkea.

Työetuna tarjoamme liikuntasetelit työntekijöille. Lisäksi työntekijöiden ja työntekijöiden lasten urheiluseuratoimintaa tuetaan mahdollisuuksien mukaan.